HTML

IT-hírek PM-tól

Itt IT-híreket és elemzéseket olvashatsz Pukkmukktól, azaz tőlem. Az én nevem Sári Márton, és ma még nem borotválkoztam.

Friss topikok

Linkblog

2010.05.16. 17:43 S. M.

Steve Jobs és Ryan Tate levelezése

Érdemes elolvasni Steve Jobs és Ryan Tate levelezését az éppen kurrens Apple-ellenes kifogásokról. Ryan Tate a Gawker újságírója, és valami italozás közben küldte el könnyelműen emailjét SJ-nak, választ persze nem várva, amiben odavet neki néhány trendi érvet az Apple üzletpolitikája ellen. Aztán meglepetésére SJ válaszolt, és egy 4 fordulós levélváltás következett.

Őszintén, szánalmas ez a Ryan Tate. A tipikus vesztes vitázó: dezinformációk, izzadságszagú terjengősség, utánküldések, mert ugye nem képes egy levélben kifejteni a mondandóját.

Steve Jobs meg nagyon jól tud vitatkozni.

Az egész levélváltás egyébként jól összefoglalja (ismét) az Apple körüli rimánkodásokat és az azokra adott válaszokat. Ostoba kötözködés végig, a "forradalmak a szabadságról szólnak" roppant nagyívű megjegyzésétől a köztes API-k fontosságát ecsetelő erőltetett magyarázkodásig.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pukkmukk.blog.hu/api/trackback/id/tr162007679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása