HTML

IT-hírek PM-tól

Itt IT-híreket és elemzéseket olvashatsz Pukkmukktól, azaz tőlem. Az én nevem Sári Márton, és ma még nem borotválkoztam.

Friss topikok

Linkblog

2010.05.02. 23:25 S. M.

Üzenetmintázatok a magyar webes megmondópiacon

Olvasgatom itt doransky legújabb bejegyzését, és megint piszkálja valami a csőrömet.

Meggyőződésem, hogy kiszámíthatatlan, hogy egy közösség mely egyedeit termeli ki megmondószerepbe. Pontosabban a dolognak nem túl sok köze van ahhoz, hogy ezek a megmondóemberek valójában milyen okos dolgokat mondanak. A megmondóember-piac is piac, legyél első (plastik.hu), legyél jókor jó helyen, legyél kitartó.

Persze nehéz a színvonalat lemérni, és a kérdés szubjektív, én a magam részéről mégis azt mondanám, ha valaki sokat ismétli önmagát, az színvonaltalan. Pláne hogyha amit ismételget, az egy szokásos elitista üzenet: légy jó!, csináld jól azt, amit csinálsz!

Doransky írásai közül kb. minden harmadik poszt arról szól (és ez vonatkozik Berényi K. blogjára is), hogy itt vagyunk az SMO-éra kellős közepén, és hát ha már SMO, akkor tessék szépen rendesen csinálni azt, ne csakúgy ímmel-ámmal! Cég vagy? Twitterezni akarsz? Akkor csináljad szívvel-lélekkel!

Ennyi az üzenet. Aki ezt felfogta, az már sokmindenről nem maradhat le.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pukkmukk.blog.hu/api/trackback/id/tr481969984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása